Samvær og mad

Kontakt: Mette Nielsen ·

Sonia fortæller: ”I bofællesskabet Svalin havde vi besøg af ni skønne mennesker fra Kurhuset. Vi fik snakket mange sprog, spist kage, spillet rundbold, hoppet på trampolin og spist aftensmad sammen. Det var en skøn aften i selskab med mennesker fra hele verden.”

At invitere flygtninge ind i de mange fællesskaber, som allerede findes i Roskilde, er en af grundideerne bag Roskilde Flygtningevenner. Vi bruger vores netværk til at skabe kontakter i lokalsamfundet – for eksempel til bofællesskaber.

For mange asylansøgere fylder bekymringerne for familien i hjemlandet og uvisheden om fremtiden rigtig meget. At komme uden for centret kan adsprede tankerne for en stund, og at spise og lege er en nem måde at være sammen på, hvor sproget ikke betyder så meget.

Har dit bofællesskab eller din forening lyst til at invitere flygtninge på besøg, så kontakt Mette Nielsen, . Vi hjælper med det praktiske med at få lavet opslag på centret, tilmelding mv.

Kommende aktiviteter annonceres i kalenderen her på siden. Tryk på de enkelte punkter i menuen til højre for at se en mere detaljeret beskrivelse af hvert arrangement.