Musik, dans og teater

Kontakt: Mogens Toft Jensen ·

En søndag eftermiddag med dukketeater på centret: ”Der var 30 tilhørere – heraf halvdelen børn – der musestille fulgte med i forestillingen om Nattergalen. Det var dygtigt og medlevende spillet og fremført.”

I samarbejde med lokale musikere og kulturinstitutioner arrangerer vi koncerter, fællessang, folkedans, teaterbesøg og meget mere.

Musik bringer mennesker sammen, og ofte opstår der spontan dans eller sang, når musikerne har givet et par numre. Til at begynde med holdt vi søndagsmusikcafé. Nu, hvor vi har Cafeen om torsdagen, ligger de fleste af vores arrangementer der. Vi er også med til at hjælpe nye initiativer i gang, hvor flygtninge og danskere kan lave musik sammen.

Når lokale kulturaktører som Gimle, Sct. Hans Have, Aaben Dans og mange flere tilbyder fribilletter til flygtninge, hjælper vi med opslag, tilmeldinger og kørsel.

Har din gruppe eller forening lyst til at støtte vores arbejde med en gratis optræden eller fribilletter til et arrangement – eller har du lyst til at være med i gruppen, som arrangerer musik, dans og teater, så kontakt Mogens Toft Jensen, .

Kommende aktiviteter annonceres i kalenderen her på siden. Tryk på de enkelte punkter i menuen til højre for at se en mere detaljeret beskrivelse af hvert arrangement.