Motion og udflugter

Kontakt: Karen Bjerregaard · eller Niklas Hegnsted ·

”Haglbyger og blæst kunne ikke ødelægge den gode stemning, da omkring 35 børn og voksne fra Kurhuset og 11 flygtningevenner drog på tur til Lejre Museum. Turen gik gennem det smukke landskab omkring Kattinge, og ved museet fortalte en naturvejleder om det historiske område. Efter en tur op på Prinsessens gravhøj fik børn og voksne kort, som de kunne dekorere med blomster og blade fra naturen, hvilket alle var vildt optaget af. På vej retur åbnede himlen sig, og alle blev våde, men heldigvis kunne man varme sig på kaffe, te og Carstens hjemmebagte kringle. Henad kl. 17 gik turen hjem. Alle takkede for en god tur, og vejret blev ikke nævnt…”

Andre udflugter har eksempelvis budt på lege og snobrødsbagning i Boserup Skov, besøg i Sagnlandet Lejre eller en tur til Vigen.

Vi samarbejder også med lokale idrætsforeninger og andre om aktiviteter som orienteringsløb eller fodboldkamp.

Antallet af deltagere kan aldrig forudses. Det afhænger af vind og vejr og tilfældigheder. Men uanset om der kommer to eller 20 til et arrangement, er du med til at give et andet menneske – og dig selv – en positiv oplevelse.

Har du lyst at hjælpe med at organisere aktiviteter inden for motion og udflugter, så kontakt Karen Bjerregaard, eller Niklas Hegnsted, .

Kommende aktiviteter annonceres i kalenderen her på siden. Tryk på de enkelte punkter i menuen til højre for at se en mere detaljeret beskrivelse af hvert arrangement.